Υλικά
500 γρ. μακαρόνια
3 αυγά
250 γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
ζαμπόν
2 κ.σ. μαργαρίνη
1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα εβαπορέ
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και στην ίδια κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη.
Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το εβαπορέ.
Μόλις κάψει το βούτυρο, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα μακαρόνια, ανακατεύοντας τα γρήγορα με ξύλινη κουτάλα.
Στη συνέχεια τα περιχύνουμε με το μίγμα των αυγών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, έτσι ώστε να ψηθούν τα αυγά και να κολλήσουν με τα μακαρόνια.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε τα τυριά και το πιπέρι.