Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ροδέλες
12 φέτες μπέικον
1/4 φλ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C.
Απλώνεις αντικολλητικό χαρτί σε ένα επίπεδο ταψί.
Ανακατεύεις το πιπέρι καγιέν με την καστανή ζάχαρη σε ένα πιατάκι.
Παίρνεις την κάθε ροδέλα κρεμμυδιού και την περνάς από το μείγμα του πιπεριού με ζάχαρη.
Έπειτα, τυλίγεις κάθε ροδέλα κρεμμυδιού με μπέικον και την τοποθετείς στο ταψί.
Ψήνεις για περίπου 30', μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον.