Υλικά
4 αυγά
1 μελιτζάνα κομμένη και κυβάκια
100 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 φλ. τσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.γ. βασιλικό
1 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση
Μαραίνουμε τα πράσα με λίγο νερό και στη συνέχεια ρίχνουμε τη μελιτζάνα. Μόλις μαραθεί προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ντομάτα.
Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα, ρίχνουμε από πάνω τα αυγά με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζει ο κρόκος από το ασπράδι (δεν τα χτυπάμε δηλαδή από πριν, τα αφήνουμε να ψηθούν λίγο πάνω από τα λαχανικά και στη συνέχεια τα ανακατεύουμε).
Στο τέλος ρίχνουμε το μαϊντανό, το βασιλικό, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.