Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
5-6 σκελίδες σκόρδο
3 κρεμμύδια
1 φλιτζ. λάδι
2 κ. σ ξίδι
2 ντομάτες
δαφνόφυλλο
δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
γαρίφαλο
κανέλα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια στενόμακρες φέτες και τα ραντίζουμε με το ξίδι.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε φέτες όπως και το σκόρδο.
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και όλα τα μυρωδικά και τα σοτάρουμε ελαφρά.
Κόβουμε κομματάκια τη ντομάτα και τη ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας τα όλα μαζί.
Ρίχνουμε το αλάτι και λίγο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.