Υλικά
3 αυγά
1 κ.γ. κομμένα φρέσκα μικρά κρεμμυδάκια
1 κ.γ. μαϊντανό
1 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φλιτζάνι άγρια χόρτα, βρασμένα και καλά στραγγισμένα
3 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Xτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα χόρτα, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και το τυρί και τα ξαναχτυπάμε ακόμα μια φορά, ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Zεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα.
Tο ανακατεύουμε για 1 λεπτό, γέρνοντας το τηγάνι και σηκώνοντας τις άκρες της ομελέτας, καθώς αυτή πήζει, έτσι ώστε το υγρό να μπορεί να τρέξει από κάτω.
Όταν το αυγό πήξει και ροδίσει από κάτω, αλλά από πάνω είναι ακόμη ρευστό σαν κρέμα, γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ψηθεί καλά το αυγό.