Υλικά
500 γρ. φύλλα χωριάτικα (8-10 φύλλα)
1/2 φλιτζάνι λάδι για τη γέμιση και
1/2 φλιτζάνι λάδι για το άλειμμα των φύλλων
Για τη γέμιση:
700 γρ. άσπρα κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα (νεροκρέμμυδα)
250 γρ. φέτα
2 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
2 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό
Εκτέλεση
Βράζουμε για 5 λεπτά τα χοντροκομμένα κρεμμύδια και μετά τα γιαχνίζουμε με λάδι, σβήνουμε τη φωτιά, και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Στρώνουμε στο ταψί τα μισά φύλλα που λαδώνουμε καθένα χωριστά, και βάζουμε τη γέμιση και από επάνω βάζουμε τα άλλα μισά φύλλα που λαδώνουμε ένα ένα.
Χαράζουμε σε κομμάτια και τη φουρνίζουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς και μέχρι να πάρει χρυσόξανθο χρώμα.