Υλικά
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
600 ml χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, χωρίς να διαλύσουμε τη μαγιά σε νερό και ζυμώνουμε για 10 περίπου λεπτά.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά.
Χωρίζουμε σε τρία ίσα μέρη ώστε να βγουν τρεις φρατζόλες τις οποίες και χαράζουμε.
Έπειτα φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά.