Υλικά
1 1/2 κιλό χόρτα άγρια
1 μάτσο άνηθο
1 μάτσο μαϊντανό
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 αυγά
1 φλιτζάνι τυρί φέτα τριμμένη ή άλλο τυρί
αλάτι
πιπέρι
λίγο αλεύρι
1 φλιτζάνι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χόρτα.
Τα ζεματάμε για 5 λεπτά σε βραστό νερό.
Τα σουρώνουμε και τα κομματιάζουμε λιγάκι με ένα μαχαίρι.
Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα χόρτα και όλα τα άλλα υλικά εκτός από το αλεύρι και το μισό λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα ταψί μετρίου μεγέθους το αλείφουμε με λάδι και ρίχνουμε μια χούφτα αλεύρι να πάει σε όλη την επιφάνεια.
Αδειάζουμε τη γέμιση και τελειώνουμε με τον ίδιο τρόπο λάδι και αλεύρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά.