Υλικά
2 φιλέτα ψαριού αρκετά μεγάλα και κομμένα σε μικρούς κύβους
2 μέτριες πατάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη και στραγγισμένες πολύ καλά
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
άνηθο
πιπέρι
σογιέλαιο
1 αυγό
αλεύρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας, ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια λεία μάζα και πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια.
Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν περίπου μια ώρα.
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να κάψει αρκετά.
Αλευρώνουμε προσεκτικά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και κάνουν κρουστά.
Σερβίρουμε ζεστά και περιχύνουμε με λαδολέμονο.