Υλικά
1/2 κιλό ψωμί χωριάτικο
100 γρ. ταραμά λευκό
1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό φρέσκο
1/2 κούπα ψιλοκομμένο δυόσμο φρέσκο
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί.
Το στύβουμε πολύ καλά.
Βάζουμε σε μπολ το ψωμί, τον ταραμά, το κρεμμύδι, τα αρωματικά και το πιπέρι και τα ζυμώνουμε καλά.
Αν μας είναι αραιό το μείγμα, προσθέτουμε λίγο τριμμένο παξιμάδι ή φρυγανιά.
Το μείγμα δεν πρέπει να μας γίνει πολύ σφικτό.
Αλάτι δε βάζουμε και αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε μικρά κροκετάκια, τα πατάμε να πλατύνουν και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.