Υλικά
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ματσάκι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
από ½ κ.γλ. κύμινο, κόλιαντρο & πάπρικα
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ τον μαϊντανό, τον κόλιαντρο, το θυμάρι και τη ρίγανη.
Προσθέστε αλατοπίπερο, τα μπαχαρικά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού.
Ανακατέψτε τα υλικά.
Αν περισσέψει σάλτσα, διατηρήστε τη στο ψυγείο, ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο στην επιφάνεια, για να μη μαυρίσουν τα μυρωδικά.