Υλικά
1 φύλλο κρούστας
4 πατάτες μέτριες, βρασμένες
3 αυγά
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 ποτήρι λάδι
2 κ.γ. βιτάμ
1 κούπα τυρί τριμμένο
1 κούπα γάλα
άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυτά στο μίξερ προσθέτουμε το γάλα μετά τις πατάτες και έπειτα το αλεύρι και το λάδι μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο παχύρρευστο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια λεκάνη και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει, στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί το σκορδάκι τον άνηθο και αλατοπίπερο.
Σε κάθε φύλλο προσθέτουμε μείγμα, το τυλίγουμε και σε ένα ρηχό ταψί δημιουργούμε ένα σαλίγκαρο.
Προσθέτουμε λαδάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα.