Υλικά
1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι ξηρό
4 αυγά
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπέικιν
1 κούπα γάλα
1/4 φέτα
λίγο κεφαλοτύρι αλμυρό
200 γρ. αλεύρι για όλα
Εκτέλεση
Έχουμε ετοιμάσει και αλατίσει τα ψιλοκομμένα λαχανικά ανακατεμένα στο τρυπητό για να είναι όσο το δυνατόν πιο στεγνά.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, λάδι και το γάλα πολύ καλά.
Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν.
Τρίβουμε τα τυριά και ρίχνουμε τα μισά στο μείγμα.
Παίρνουμε ένα πυρέξ βαθύ και ρίχνουμε τη μισή ζύμη και από πάνω χόρτα και τυριά.
Επαναλαμβάνουμε δεύτερη φορά και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά.