Υλικά
300 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. μπέικιν
1 1/4 ποτηριού ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσια κομμένες σε ροδέλες)
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 κ.γ. ξερό δυόσμο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
250 ml ελαιόλαδο
250 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με τα χέρια.
Βάζουμε χάρτινες φορμίτσες σε ταψί για 12 κεκάκια και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.