Υλικά
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. φρέσκο βούτυρο
1/2 φλιτζάνι καρότα σε κυβάκια
1/2 φλιτζάνι αρακά
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
5-6 φέτες ζαμπόν σε κυβάκια
350 γρ. φέτα θρυμματισμένη
5 αυγά
1 κούπα γάλα
Εκτέλεση
Ζεματίζουμε για 5 λεπτά σε νερό που βράζει τα λαχανικά μας.
Τα σουρώνουμε και τα στεγνώνουμε πάνω σε στεγνή πετσέτα.
Τα σοτάρουμε με μια κουταλιά από το βούτυρο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά να ενσωματωθούν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το ζαμπόν, τη φέτα, τα λαχανικά και τέλος το αλεύρι λίγο-λίγο ανακατεύοντας.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα.