Υλικά
5 αυγά χτυπημένα
150 γρ. μακαρόνια
200 γρ. μανιτάρια
100 γρ. καπνιστό ζαμπόν
2 κρεμμύδια
1 πιπεριά κόκκινη
1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λιωμένο βούτυρο.
Προσθέτουμε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και το σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμη.
Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά και την προσθέτουμε στο τηγάνι, μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το δυόσμο και τον αρακά.
Αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Αναμιγνύουμε σε μπολ τα αυγά, τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει, τα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.