Υλικά
2 πατάτες
2 κολοκυθάκια
2 μελιτζάνες
2 καρότα
1 ξερό κρεμμύδι
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά
4 κ.σ. (φουσκωτές) αλεύρι φαρίνα
δυόσμο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Τα τρίβουμε στον τρίφτη τον χοντρό τα λαχανικά εκτός από τις πατάτες (στο τέλος γιατί μαυρίζουν).
Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν με χοντρό αλάτι, περίπου 1 με 2 ώρες.
Μετά τα στραγγίζουμε καλά και προσθέτουμε τις πατάτες τριμμένες και τα υπόλοιπα υλικά.
Τα περνάμε από τη φρυγανιά με κουτάλι και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.