Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 λάχανο
1 καρότο
3 ντομάτες
4 κ.σ. ντοματοπελτέ
8 φυλλαράκια σέλινο
ελαιόλαδο
κόκκινο κρασί
νερό
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τις ντομάτες και τα προσθέτουμε.
Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί. Ψιλοκόβουμε το λάχανο, το καρότο, τα φύλλα από το σέλινο και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Μόλις το λάχανο "μαραθεί” κάπως, προσθέτουμε νερό και το ντοματοπελτέ.
Στο τέλος προσθέτουμε το πιπέρι.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να μείνει με τη σάλτσα του.