Υλικά
500 γρ. ψίχα κίτρινης κολοκύθας, σε μικρά κομμάτια
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κουτ. σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 μικρή καυτερή πιπεριά
100 γρ. κράνμπερι
125 γρ. μαύρη ζάχαρη
60 ml ξίδι
1 κουτ. σούπας τριμμένο κόλιαντρο
4-5 κόκκους μπαχάρι σπασμένους
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 ξύλο κανέλας
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα.
Μαγειρέψτε τα σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μίγμα.
Σερβίρετε το τσάτνεϊ με ψητό κρέας.
Tip
Υπέροχη ιδέα για να συνοδέψετε ψητή γαλοπούλα, κοτόπουλο ή ψητό χοιρινό.