Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)
1 κιλό σπανάκι
4 αυγά
400 γρ. φέτα τριμμένη
1/3 πακέτο μαργαρίνη
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
αλάτι
Εκτέλεση
Αλατίζουμε το σπανάκι, το μαραίνουμε και το στύβουμε καλά με τα χέρια μας.
Χτυπάμε στο μίξερ ή με τον αυγοδάρτη τα αυγά με το γιαούρτι, τη μαργαρίνη και 1 πρέζα αλάτι.
Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος το σπανάκι και τη φέτα.
Βουτυρώνουμε ελαφρά και αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και βάζουμε το μίγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.