Υλικά
2 ματσάκια ρόκα
1 ντομάτα χωρίς σπόρια
1 μικρό αγγουράκι
κουκουνάρι ψίχα καβουρδισμένη στο τηγάνι
κατσικίσιο τυρί
ξύδι μπαλσάμικο
λάδι
αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τη ρόκα σε άφθονο νερό.
Την κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Κόβουμε τη ντομάτα και το αγγουράκι σε κύβους και τα ανακατεύουμε με τη ρόκα.
Πασπαλίζουμε με κατσικίσιο τυρί και καβουρδισμένο κουκουνάρι.
Αλατίζουμε και ρίχνουμε το ξύδι και το λάδι.