Υλικά
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
4 αυγά
λίγο κονιάκ (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει.
Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια μας με λίγο αλατάκι και ανακατεύοντας που και που τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά μέχρι να μαραθούν.
Τότε τα σβήνουμε με λίγο κονιάκ.
Εν τω μεταξύ έχουμε χτυπήσει τα αυγά μας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μπολάκι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι ανακατεύοντας πολύ καλά.
Μόλις μαγειρευτεί και το αυγό μας, και πάρει το φαγητό μας μορφή ομελέτας, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.