Υλικά
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο λάδι
12 μικρές πατάτες
λίγο αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο
5 φλιτζάνια σπανάκι
8 αυγά χτυπημένα
3-4 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, με λίγο λάδι.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με λίγο αλάτι.
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτουμε το σκόρδο.
Όταν οι πατάτες μαλακώσουν και είναι έτοιμες, ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί και ρίχνουμε τη γέμιση σε μια πιατέλα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι στο ίδιο τηγάνι που φτιάξαμε τη γέμιση, ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και το τυρί και ψήνουμε.
Στη συνέχεια ενώνουμε τη γέμιση με το μείγμα αυγών και διπλώνουμε την τηγανιά στη μέση.