Υλικά
φιλέτα γλώσσας
μεγάλα φύλλα μαρουλιού όσα και τα φιλέτα
καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια
κολοκυθάκι κομμένο σε μπαστουνάκι
πιπεριά σε μπαστουνάκι
ρίγανη
ματζουράνα
αλατοπίπερο
βιτάμ
Εκτέλεση
Ζεματάμε 2’ τα μαρουλόφυλλα και αφήνουμε στραγγίξουν.
Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες, πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα μαρουλιού, τα αλατίζουμε ελαφρά.
Τοποθετούμε τα μπαστουνάκια των λαχανικών πάνω στο φύλλο και απάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού.
Πασπαλίζουμε με ματζουράνα, λίγο βιτάμ και τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό, κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Βάζουμε όλα τα ρολά σε καλά λαδωμένο ταψί, πάνω σε κάθε ρολάκι βάζουμε από 1/2 κ.γλ. βιτάμ και ψήνουμε στους 180ο 30-40 λεπτά περίπου.