Υλικά
200 γρ. φέτα
2 αυγά
1 κ.γ. ελαιόλαδο
λίγο πιπέρι
λίγο θυμάρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το θυμάρι.
Θρυμματίζουμε τη φέτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει την βάζουμε σε ένα πήλινο σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αυγά.
Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο σε δυνατή φωτιά ώσπου να γίνουν τα αυγά.