Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
70 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
40 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
τσίλι σε νιφάδες
χυμός από 2 λεμόνια
Εκτέλεση
Βράζεις τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρεις το σκόρδο.
Ρίχνεις στο τηγάνι τον μαϊντανό, το χυμό των λεμονιών και τις νιφάδες τσίλι και ανακατεύεις.
Προσθέτεις στο τηγάνι τα ζυμαρικά. Ανακατεύεις και σερβίρεις.