Υλικά
8 αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
5 αυγά
1/2 φλιτζ. γάλα
5-6 κ.σ. τριμμένο τυρί
άνηθο ψιλοκομμένο
4 κ.σ. λάδι
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βάζουμε τις αγκινάρες σε τηγάνι με 1/2 φλιτζ. νερό να μαλακώσουν λίγο.
Ρίχνουμε το λάδι, τις σοτάρουμε καλά τις αγκινάρες.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα, τυρί και τον άνηθο.
Μόλις βράσουν και μαλακώσουν, περίπου 10 λεπτά, τις βάζουμε σε πυρέξ με λάδι και στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα αυγών και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.