Υλικά
• 1 κιλό πατάτες
• 500 γρ. Κοτόπουλο βρασμένο
• 300 γρ. Μπεσαμέλ με σιμιγδάλι
• 300 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
• 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
• ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
• 2 μικρά καρότα
• 2 μικρά κολοκυθάκια
Για την μπεσαμέλ
• 1 ποτήρι του νερού γάλα
• 2 κουτ. σούπας κοφτές σιμιγδάλι ψιλό
• 1 αβγό
• 1 κουταλιά βούτυρο
• αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.
Πλένω τις πατάτες, τις καθαρίζω και τις βράζω σε αλατισμένο νερό.
Καθαρίζω το κοτόπουλο από τα κόκαλα και την πέτσα και το βράζω μαζί με τα κολοκυθάκια και τα καρότα.
Μόλις είναι έτοιμες οι πατάτες, τις σουρώνω και τις αφήνω λίγο να κρυώσουν.
Κόβω μετά το επάνω μέρος τους και τις αδειάζω (όπως κάνω με τις ντομάτες στα γεμιστά).
Ετοιμάζω μπεσαμέλ με σιμιγδάλι: Βάζω στην κατσαρόλα το γάλα σε χαμηλή φωτιά και μόλις ζεσταθεί λίγο προσθέτω το σιμιγδάλι και ανακατεύω.
Μόλις πήξει η κρέμα τραβάω την κατσαρόλα από τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο η μπεσαμέλ προσθέτω αλάτι, πιπέρι, το βούτυρο και το αβγό χτυπημένο, ανακατεύοντας καλά.
Σε μια λεκάνη κόβω σε μικρά κυβάκια το κοτόπουλο, τα καρότα και τα κολοκύθια.
Προσθέτω τη σάρκα από τις πατάτες που άδειασα, τον μαϊντανό, το κρεμμύδι, τη μισή μπεσαμέλ, τα τυριά, πιπέρι, πάπρικα και πολύ λίγο αλάτι (γιατί έχω και τα τυριά).
Τα ανακατεύω όλα αυτά να ενωθούν μεταξύ τους.
Παίρνω μία μία τις πατάτες και τις γεμίζω.
Τις τοποθετώ σε ένα ταψί και πάνω από την καθεμιά βάζω λίγη μπεσαμέλ και λίγη πάπρικα.
Ψήνω γύρω στα 20 - 25 λεπτά.