Υλικά
•1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
•1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
•3 - 4 πράσα σε κυβάκια
•3 - 4 κουταλιές της σούπας μέλι
•½ ποτηράκι άσπρο κρασί
•½ ποτηράκι λάδι
•αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
•1 κουτ. σούπας μουστάρδα
•ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά βάζω το λάδι και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζω το κρεμμύδι, το πράσο και το κρέας για 3 - 4 λεπτά.
Σβήνω με το κρασί, προσθέτω 1 ποτήρι νερό και αφήνω το κρέας να βράσει.
Μόλις βράσει το κρέας, προσθέτω αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τη μουστάρδα και το μέλι και τα ανακατεύω να ενωθούν όλα.
Τα αφήνω να χυλώσουν και σβήνω τη φωτιά.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ξύσμα.