Υλικά
•10 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
•2 πράσινες πιπερίες
•1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
•3/4 φλιτζ. τσ. χυμό ντομάτας
•1 κύβο κότας
•1 ποτήρι νερό
•μαϊντανό
•ελαιόλαδο
•κουρκουμά
•αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κύβους και τις τηγανίζουμε κανονικά.
Εν τω μεταξύ, κόβουμε τη ντομάτα, την πιπεριά και αυτά σε κύβους λίγο μικρότερους.
Κόβουμε και τα αλλαντικά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε λωρίδες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα μαραίνουμε.
Ρίχνουμε το χυμό, το μαϊντανό, τον κύβο, το νεράκι, τον κουρκουμά και αλατίζουμε.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες.