X

Ψάρι στην Kατσαρόλα

Η συνταγή για ψάρι στην κατσαρόλα.

Υλικά

•1.500 - 2.000 γρ. ψάρι σε φέτες

•3 - 4 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες

•1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες

•1 ποτηράκι κρασί

•3 - 4 σκελίδες σκόρδο

•1 ποτηράκι λάδι

•μαϊντανό ψιλοκομμένο

•1 κουταλιά πελτέ

•αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνω το ψάρι.

Βάζω στην κατσαρόλα το λάδι και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζω τα κρεμμύδια για 3 - 4 λεπτά.

Προσθέτω τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο και τα σοτάρω μαζί για άλλα 2 – 3 λεπτά.

Σβήνω με το κρασί και προσθέτω τις ντομάτες, λίγη ζάχαρη κι 1 ποτήρι νερό και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά περίπου.

Βάζω το ψάρι σε άλλη κατσαρόλα, το περιχύνω με τη σάλτσα και τα αφήνω σε χαμηλή φωτιά, να βράσει το ψάρι και να χυλώσει η σάλτσα.

Σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.