Υλικά
κρέας κομμένο σε μικρά κομματάκια (από το ψητό αρνί)
1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 αβγά
150 γρ. ανθότυρο
1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε όλα τα παχιά κομματάκια από το κρέας που μας περίσσεψε.
Αν το κρέας δεν έχει αρκετό λίπος, προσθέτουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε το πράσο και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μαλακώσει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και αλατοπίπερο και στο τέλος βάζουμε και το ανθότυρο λιωμένο.
Απλώνουμε το μίγμα πάνω από το κρέας, μαζί με τον μαϊντανό, και ανακατεύουμε όσο γίνεται λιγότερο, μέχρι να δέσει το αβγό.
Το μυστικό είναι να σερβίρουμε τον καγιανά αφράτο, χωρίς να παραψήσουμε τα αβγά: τα κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις αρχίσουν να στερεοποιούνται.