Υλικά
250 γρ. τυρί κρέμα
½ φλιτζ. στραγγιστό γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
¾ φλιτζ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. τριμμένο κίτρινο τυρί
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.γλ. ρίγανη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε στο μούλτι τις ελιές και το σκόρδο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με πιρούνι ή κουτάλι το τυρί κρέμα με το γιαούρτι, το κίτρινο τυρί, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο μαζί με το μίγμα από σκόρδο και ελιές, μέχρι να πάρουμε ένα αφράτο ομοιογενές μίγμα.
Ένας άλλος τρόπος είναι να συνεχίσουμε στο μούλτι, προσθέτοντας και τα υπόλοιπα υλικά από τη στιγμή που θα λιώσουμε το σκόρδο με τις ελιές.
Με αυτό το ντιπ μπορούμε να συνοδεύσουμε έναν δίσκο με κομμένα φρέσκα λαχανικά, βραστά λαχανικά ή κάθε λογής κεφτεδάκι.