Υλικά
3 ώριμες ντομάτες σε φετάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φετάκια
2 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες ή 1 μεγάλη πράσινη στρογγυλή
¾ φλιτζ. ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι
1 γεμάτο κ.γλ. ρίγανη
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
3 αβγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζ. φέτα χοντροσπασμένη
1 φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι και λίγο ακόμα για την κρούστα (ή ρεγκάτο ή οποιοδήποτε κίτρινο πικάντικο τυρί)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι με τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις ελιές και τη ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε και φέρνουμε δυο τρεις βόλτες μέχρι να ανακατευτούν τα υλικά, χωρίς να μαγειρευτεί η ντομάτα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι και το κεφαλοτύρι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Απλώνουμε σε ένα μέτριο ταψάκι τα λαχανικά και τη φέτα και περιχύνουμε με το μίγμα των αβγών μέχρι να καλυφθούν καλά.
Πασπαλίζουμε με επιπλέον κεφαλοτύρι την επιφάνεια και ψήνουμε για 40'-45', μέχρι να ροδίσει η κρούστα.