Υλικά
Υλικά για 6 άτομα
1 κιλό κολοκύθια
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
500 γρ. φέτα βαρελίσια σπασμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλεύρι, όσο πάρει για να γίνει ένας πηχτός χυλός
3 αβγά χτυπημένα
1 κ.γλ. ρίγανη
1 φλιτζ. ελαιόλαδο και επιπλέον 2 κ.σ.
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες.
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα κολοκυθάκια μέχρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους και να στεγνώσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε ομοιόμορφα το μίγμα. Αν θέλουμε να μας βγει λεπτό σαν πίτσα, το βάζουμε σε μεγαλύτερο ταψί, διαφορετικά σε πιο μικρό.
Το ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσει η κρούστα, για 45' περίπου.