Υλικά
•800 γραμμ. χοιρινό ψαχνό κομμένο σε μικρά κομματάκια
•12 κρεμμυδάκια
•1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κανέλα
•4 κουταλιές λάδι
•αλάτι
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•κρασί άσπρο όσο πάρει μέχρι να ψηθεί το κρέας. (Σ’ αυτή τη συνταγή δεν χρησιμοποιούμε καθόλου νερό, μόνο κρασί)
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
"Σβήνουμε" μ’ ένα κρασοπότηρο κρασί.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, την κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι, ένα ακόμη κρασοπότηρο κρασί και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Αν χρειαστεί, μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλο κρασί αν το κρέας χρειάζεται κι άλλο βράσιμο.