Υλικά
•1 κιλό χοιρινό ψαχνό (από μπούτι)
•250 γραμμ. κεφαλοτύρι
•ρίγανη
•4-5 κουταλιές λάδι
•αλάτι
•πιπέρι
•2 κύβους ζωμό λαχανικών
•χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Ζητάμε από το χασάπη μας να μας ετοιμάσει το κρέας για ρολό.
Να το ανοίξει δηλαδή και να το πλατύνει.
Ανοίγουμε το χοιρινό όπως είναι κομμένο σε πλατύ κομμάτι και το τοποθετούμε στον πάγκο.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο πιπέρι.
Κόβουμε λεπτές φέτες το κεφαλοτύρι και καλύπτουμε την επιφάνεια του χοιρινού.
Τυλίγουμε σε ρολό και καρφώνουμε με οδοντογλυφίδες για να το στερεώσουμε.
Το σωτάρουμε σε λάδι και προσθέτουμε 2 κύβους λαχανικών και το χυμό από ένα λεμόνι.
Μαγειρεύουμε το χοιρινό μέχρι να μαλακώσει.
Το κόβουμε σε λεπτές φέτες και σερβίρουμε.
Αν θέλετε μπορείτε να το γεμίσετε με ζαμπόν, ντομάτα ή μανιτάρια.