Υλικά
•1 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μεγάλους κύβους
•1 κλωνάρι σέλινου ψιλοκομμένο
•1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
•2 πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
•1 σκελίδα σκόρδου κομμένη σε φετάκια
•λευκό κρασί
•1 κύβο λαχανικών
•μερικοί κόκκοι πιπεριού
•αλάτι
•πιπέρι
•λίγο κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα κομμάτια του χοιρινού. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Προσθέτετε το σέλινο και τις πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα 3’-4’.
Πασπαλίζετε με το κορν φλάουρ.
Ρίχνετε το κρασί και σκορπίζετε κατόπιν το σκόρδο και τους κόκκους του πιπεριού.
Ρίχνετε τον κύβο των λαχανικών και λίγο ζεστό νερό.
Βράζετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα του.
Αλατοπιπερώνετε αν χρειάζεται και σερβίρετε με πιλάφι.