Υλικά
•2 φιλέτα από μικρό χοιρινό
•1 μέτριο μήλο πολύ ψιλοκομμένο
•1 ποτηράκι κονιάκ
•2/3 φλιτζ. τσαγιού σταφίδες
•1/2 φλιτζ. τσαγιού καρυδόψιχα ψιλοτριμμένη
•2-3 κουταλιές σούπας λάδι για το άλειμμα
•αλάτι
•πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο.
Το γεμίζουμε με το μήλο, τις σταφίδες και την καρυδόψιχα που έχουμε πριν μαρινάρει στο κονιάκ.
Το σκεπάζουμε και το δένουμε πάλι με χοντρό νήμα.
Το αλείφουμε με λάδι και το ψήνουμε από όλες τις μεριές, συνολικά 1 ώρα.
Το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε αμέσως ζεστό.