Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
4 ή 8 μέτριες αραβικές πίτες (αναλόγως τις ορέξεις)
200 γρ. μοτσαρέλα Δανίας κομμένη σε λεπτές φέτες
200 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
μερικά φυλλαράκια φρέσκου ή ξερού βασιλικού
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Τοποθετούμε τις πίτες στο ρηχό ταψί του φούρνου.
Σε κάθε πιτούλα απλώνουμε πρώτα τις ντομάτες, ύστερα τη μοτσαρέλα κι από πάνω το κίτρινο τυρί και τον βασιλικό.
Τις ψήνουμε στον φούρνο για 5'-7', φροντίζοντας να τις βγάλουμε μόλις δούμε ότι έλιωσε το τυρί, γιατί αν τις παραψήσουμε γίνονται σαν λάστιχο.