Υλικά
•500 γρ. κους κους (ζυμαρικό)
•1 κουταλιά γεμάτη πελτέ ντομάτας
•2 καρότα ψιλοκομμένα
•λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
•2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε νερό.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κους κους για ένα λεπτό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε βραστό νερό και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση για δέκα λεπτά και προσθέτουμε τον πελτέ, τα καρότα και το σέλινο.
Βράζουμε για είκοσι λεπτά ακόμη και το κοκκινιστό κους κους μας είναι έτοιμο.