Υλικά
5 φρέσκες ντοµάτες
1 κλωνάρι σέλινο
1 καρότο κοµµένο σε ροδέλλες
1 κρεµµύδι µεγάλο ψιλοκοµµένο
3 σκελίδες σκόρδο
8 φλυτζάνια τσαγιού νερό
1 φλυτζάνι αστράκι ή ψιλό ζυµαρικό
3/4 φλυτζανιού λάδι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουµε τις ντοµάτες και τις κόβουµε µικρά κοµµάτια.
Βάζουµε το νερό, τις ντοµάτες και τα λαχανικά να βράσουν για 20-30 λεπτά.
Ρίχνουµε το ζυµαρικό, ανακατεύουµε, προσθέτουµε το λάδι,το αλάτι και το πιπέρι και χαµηλώνουµε τη φωτιά και αφήνουµε να σιγοβράσει για µισή ώρα περίπου.
Σερβίρουµε ζεστή.