Υλικά
8 µελιτζάνες σε µικρά κοµµάτια
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκοµµένο
5 - 6 ντοµάτες ψιλοκοµµένο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 κλωνάρι βασιλικό ψιλοκοµµένο
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τις µελιτζάνες και τις βάζουµε σε τρυπητό, ώσπου να ξεπικρίσουν.
Ζεσταίνουµε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο και την ντοµάτα.
Αφού σοταριστούν λίγο, ρίχνουµε τις µελιτζάνες, βάζουµε λίγο νερό για να ψηθούν και στο τέλος προσθέτουµε τον βασιλικό.
Συνοδεύεται µε ρύζι.