Υλικά
1 κιλό κρέας χοιρινό από σπάλα κοµµένο σε µερίδες
1 1/2 κιλό άγρια χόρτα (ζοχοί, ραδίκια)
5-6 µεγάλα κρεµµύδια ξερά κοµένα σε φέτες (όπως στη σαλάτα)
1-2 αυγά
1-2 λεµόνια (ανάλογα πόσο ξυνό θέλουµε τό φαγητό)
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα χόρτα για 5 λεπτά σε αλατισµένο νερό και τα βάζουµε σε τρυπητό να στραγγίσουν.
Τσιγαρίζουµε το κρέας µέχρι να ροδίσει και σωτάρουµε µαζί µε τα κρεµµύδια.
Ρίχνουµε στην κατσαρόλα 2-3 φλιτζάνια νερό και βράζουµε µέχρι να µαλακώσει το κρέας.
Ρίχνουµε αλάτι-πιπέρι, προσθέτουµε και τα χόρτα τα οποία έχουµε κόψει λίγο µε το µαχαίρι.
Μόλις βράσουν και τα χόρτα (ανάλογα µε τα γούστα) αυγοκόβουµε το φαγητό µας.