Υλικά
4 φλ. περίπου αλεύρι
1 µπέικιν πάουντερ
1 φλ. τυρί φέτα τριµµένη µε πιρούνι
1 φλ. τριµµένο κεφαλοτύρι
1 αυγό
2 κ.σ. βιτάµ λιωµµένο
20 ελιές, όποιες σας αρέσουν, χωρίς κουκούτσια
1/2 φλ. νερό
ρίγανη
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε λεκάνη ρίχνουµε το βούτυρο,το κεφαλοτύρι,τη φέτα,αλεύρι,µπέικιν και αυγό.
Ζυµώνουµε µέχρι να αποκτήσουµε µια λεία ζύµη ,απαλή.
Λαδώνουµε καλά ένα ταψάκι, στρώνουµε τη ζύµη µας πιέζοντας µε τα δάχτυλα να σηκωθεί µέχρι στις άκρες του ταψιού.
Παίρνουµε µια µια τις ελιές και τις πιέζουµε πάνω στη ζύµη µας.
Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς 40-45 λεπτά να ροδίσει.
Αφήνουµε να κρυώσει λίγο, ξεφορµάρουµε και σερβίρουµε.