Υλικά
1 κιλό προζύµι
2 1/2 κιλά αλεύρι σταρένιο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
γλυκάνισο (προαιρετικά)
1 σφηνάκι ούζο
2 κουταλάκια κοφτά αλάτι
χλιαρό νερό
σουσάµι
Εκτέλεση
Ξαναπιάνουµε από το προηγούµενο βράδυ το προζύµι που έχουµε κρατήσει στο ψυγείο.
Το πρωί κοσκινίζουµε το αλεύρι, προσθέτουµε το φουσκωµένο προζύµι, χλιαρό νερό και το αλάτι και ζυµώνουµε καλά.
Προσθέτουµε τα υπόλοιπα υλικά και ζυµώνουµε πολύ καλά για 10 λεπτά ακόµα.
Φτιάχνουµε ψωµάκια σε φόρµες ή ταψάκια, τα πασπαλίζουµε µε το σουσάµι, τα χαράζουµε ελαφρά µε ένα µαχαιράκι και τα αφήνουµε να φουσκώσουν καλά σε ζεστό µέρος.
Τα ψήνουµε για 45 λεπτά.