Υλικά
Υλικά
2 βάσεις μαρέγκας
½ φλιτζ. τσαγιού φρέσκες φράουλες
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) ξηροί καρποί
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Ψιλοκόβετε τις φράουλες -κρατώντας 4 για γαρνίρισμα- και τις προσθέτετε στην Kρέμα.
Απλώνετε τη μισή Κρέμα πάνω στη μία βάση μαρέγκας, τοποθετείτε τη δεύτερη βάση και την υπόλοιπη Κρέμα.
Διακοσμείτε το γλυκό με τις φράουλες που έχετε κρατήσει και αν θέλετε πασπαλίζετε με ανάλατους ξηρούς καρπούς.
Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.Tip: Μπορείτε αν θέλετε να ετοιμάσετε το γλυκό με μία βάση μαρέγκας.