Υλικά
Υλικά
4 φλ. άγλυκη αφυδατωμένη καρύδα
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. κουβερτούρα
30 ml βούτυρο καρύδας
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με μίξερ την καρύδα και το γάλα μέχρι να ενωθούν πλήρως τα υλικά.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε δίσκο στρωμένο με λαδόκολλα.
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο καρύδας σε μπεν-μαρί.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πιάνουμε κάθε μπαλάκι καρύδας με δύο πιρούνια και το βουτάμε στην κουβερτούρα.
Το σηκώνουμε, το αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα να στραγγίσει και το ξανατοποθετούμε στον δίσκο.
Αν θέλουμε περισσότερη επικάλυψη σοκολάτας, μόλις στερεοποιηθεί η σοκολάτα, επαναλαμβάνουμε τη βύθιση στη λιωμένη κουβερτούρα.
Διατηρούμε τα γλυκάκια τοποθετώντας τα σε στρώσεις με λαδόκολλα ανάμεσα, σε αεροστεγές δοχείο. Α.Τ.