Υλικά
Υλικά
5 αβγά
300 γρ. κατσικίσιο τυρί ξερό, τριμμένο
300 γρ. μυζήθρα ξερή, τριμμένη
½ ματσάκι φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
10 κ.σ αλεύρι
100 ml γάλα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Μέλι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σ’ ένα σκεύος χτυπάμε τ’ αβγά πολύ καλά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Παίρνουμε μια κουταλιά κάθε φορά από το μείγμα και τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο γυρνώντας και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.*Η συνταγή είναι από την ταβέρνα "Ηλιας" στον Έμπωνα Ρόδου.