Υλικά
Υλικά για 50 περίπου κομμάτια
500 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μπισκότα μιράντα
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. ινδική καρύδα τριμμένη
150 γρ. κακάο
3 κ.σ. ρούμι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
Σε μπολ ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα, τη ζάχαρη, 150 γρ. από την καρύδα, το ρούμι και το τυρί, χτυπώντας με τον αβγοδάρτη.
Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο ίσα μέρη και τοποθετούμε το καθένα σε ξεχωριστή λεκάνη.
Αναμιγνύουμε το μείγμα της μίας λεκάνης με το μισό κακάο. Το άλλο το αφήνουμε ως έχει.
Πλάθουμε και τα δύο μίγματα σε μπαλάκια και τυλίγουμε τα μισά στην καρύδα και τα άλλα μισά στο κακάο που περίσσεψαν.
Tip
Το μαύρο ρούμι δίνει καλύτερο άρωμα, ενώ αν κοσκινίσετε το κακάο, θα έχετε πιο λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.